reklam
reklam

Spiritverse Evreni’ne Hoşgeldin! « Digital Mecra

28 Mart 2024 - 20:01

Spiritverse Evreni’ne Hoşgeldin!

Son zamanlarda çığ gibi büyüyen spiritüel çalışmalar oldukça ses getirmeye başladı. Sosyal medya ve dijital platformlar aracılığı ile geniş topluluklara yayılan Spiritüalizm kavramı aslında zaten çok uzun zamandır vardı

reklam
Spiritverse Evreni’ne Hoşgeldin!
Son Güncelleme :

30 Eylül 2022 - 20:28

231 views
reklam

Son zamanlarda çığ gibi büyüyen spiritüel çalışmalar oldukça ses getirmeye başladı. Sosyal medya ve dijital platformlar aracılığı ile geniş topluluklara yayılan Spiritüalizm kavramı aslında zaten çok uzun zamandır vardı ancak her şey gibi ülkemize o da biraz vaktinden geç ithal edilebildi. İnsanların kendi iç dünyalarına göz atmayı ve tüm dünyevi sorularının cevabını kendi ruhunda bulmayı hedefleyen çalışmalar diyor ki, beynimizi ruhumuz yönlendiriyor !

Şimdi gözlerini kapat, hayır hayır siz değil, siz lütfen bu yazıyı okuduktan sonra ayrıca deneyiniz.

Şimdi gözlerini kapat ve zihninin sesini dinle…Müdahale etmeden sadece dinle… Duyduklarını yakalayıp kabullenmeden, geçip gitmelerine izin ver…Sakince bekliyorsun…Nefes alış verişlerin derinleşiyor ve duyuyorsun onları…Her nefes aldığında zihnindeki kara bulutlar sağa sola uçuşuyor ve kayboluyor…Onlar kaybolurken, sen aldığın her nefesle tazeleniyor ve hafifliyorsun…
Derkeeen, hop ! Bir şey oluyor ve zihnindeki hırçın dalgalar duruluyor.

.. ve evet Spiritverse Evreni’ne hoşgeldin !
Burada sana inciler, boncuklar, hoş kokular ve bol fıstıklı katmerler yok maalesef. Sanmayın ki, tüm bu çalışmalar sizi nihayetinde mutlu biri yapacak, hayır. Tüm bu çalışmalar aslında negatif her duygularımızı tanımak için.

Korku, endişe, mutsuzluk veren durumlarla karşılaştığımızda 2 yol seçiyoruz. Birincisi topuklayarak kaç, tekrar seni yakalayana kadar gerginlik içinde bekle. İkincisi de bu duygulardan dayak ye, artık korkular senin düşmanın olsun ve ömür boyu bu kinle yaşa. Bu 2 yol insanoğlunu yaktı.
Şimdi ki yol ise şu ; duygularımızla oturup iki lafın belini kırıyoruz. Sen kimsin, kimlerdensin, buraya nereden geldin, ne oldu da ortalık böyle karıştı gibi sorularla duygumuzu tanıma noktasında ilk adımı atmış oluyoruz. Siz sordukça o anlatacak, anlattıkça konular aydınlanacak ve kaçtığınız o Hulusi Kentmen duruşlu duygunuz bir anda tüm babacanlığı ve naifliğiyle sert kabuğundan ayrılıp koca kollarıyla sizi bağrına basacak.

İlk denemede hemen bu kabuk kırılmayacaktır tabii. Sabırlı olup denemekten asla vazgeçmeyiniz zira bu yol sonunun özgür ruhlar bahçesine çıktığı iddia ediliyor. Buna değer bence.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam