reklam
reklam

Cem Yılmaz’ın sosyal medya paylaşımı olay oldu « Digital Mecra

28 Mart 2024 - 12:42

Cem Yılmaz’ın sosyal medya paylaşımı olay oldu

Cem Yılmaz sosyal medya hesabından yaşlanmış halini paylaştı. Ünlü yıldızın yaşlanmış hali binlerce beğeni ve yorum aldı.

Son Güncelleme :

29 Ağustos 2020 - 22:06

176 views
reklam
Cem Yılmaz’ın sosyal medya paylaşımı olay oldu
reklam

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Cem Yılmaz, yaşlanmış halini Instagram hesabındna paylaştı. Yaşlandırılmış halini ti’ye alan Yılmaz, “28 senedir Datça’dayım. Show dünyasından uzak kafamı dinliyorum… Arada tanıyanlar oluyor sağ olsun belediye de bir yer verdi. Heykel yapıyorum… İlaçlarimi tabi alıyorum.” ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz’ın bu paylaşımı binlerce beğeni aldı.

TARKAN’I DA PAYLAŞTI

Yaşlandırma akımına devam eden Cem Yılmaz bir de Tarkan’ı paylaştı. ” Tarkan yeni album Futu Futu ! Muzik marketlerde.” ifadeleriyle ‘yaşlı Tarkan’ı paylaşan Yılmaz sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

 

DEVAM ETTİ

Kendini yaşlandırmaya devam eden Yılmaz yaptığı son paylaşımda, ““Yaşlılık” da markayım ! En iyi yaşlılıklar sayfamda” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam