reklam
reklam

Elazığ’ın yeni stadyumu açılıyor « Digital Mecra

29 Mart 2024 - 00:48

Elazığ’ın yeni stadyumu açılıyor

reklam
Elazığ’ın yeni stadyumu açılıyor
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2023 - 21:19

68 views
reklam

18 bin 423 seyirci kapasiteli UEFA standarlarına uygun modern Yeni Elazığ Stadı, ilk kez kapılarını taraftarlara açacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca kent merkezindeki Kültür Mahallesi’nde bulunan 52 dönüm alanda inşa edilen statta kütüphane, 9 cep salon, halter, bilardo, sabit bisiklet, tekvando, boks, güreş, badminton, havalı silahlar, basketbol ve voleybol gibi branşlarda spor yapılmasına olanak sağlayan çok amaçlı alanlar yer alırken, yanında 2 bin 650 kişi kapasiteli spor salonu, idari bina ile 480 araçlık açık ve kapalı otopark bulunuyor.

Serme çim uygulanan ve 16 farklı spor branşına hizmet edecek donanıma sahip statta 7 gün 24 saat sosyal ve sportif faaliyet uygulanabilecek.

Stadyum TFF 3. Lig’in 32. haftasında oynanacak Entegre Solar Elazığspor-Karbel Karaköprü Belediyespor karşılaşmasıyla hizmete girecek.

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam