reklam
reklam

Jorge Jesus: Matematiksel olarak hala şampiyonluk şansımız var « Digital Mecra

20 Nisan 2024 - 02:31

Jorge Jesus: Matematiksel olarak hala şampiyonluk şansımız var

reklam
Jorge Jesus: Matematiksel olarak hala şampiyonluk şansımız var
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2023 - 21:17

73 views
reklam

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Bitexen Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jorge Jesus, “Bugünkü beraberlik sonrası bizim için işler biraz karmaşık oldu. Matematiksel olarak hala şampiyonluk şansımız var.” dedi.

Jesus, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

“OFANSİF OLARAK ÖNCEKİ MAÇLARDAKİ KADAR GÜÇLÜ DEĞİLDİK”

Rakibin de hakkını vermeleri gerektiğini ifade eden Jesus, sözlerini şöyle sürdürdü:

“1-1 sonrası çok süre geçirme oldu. Kaleci aut atışlarını çok uzun sürede kullandı. Ama bu yeni bir durum değil. Türkiye’de devamlı karşılaştığımız bir durum. Şu da bir gerçek ki takım ofansif anlamda daha önceki maçlarda olduğu kadar kuvvetli değildi. Bunun cezasını beraberlikle ödedik.”

“ÖNEMLİ OLAN YARIŞTA OLMAK”

Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansının sürdüğünü kaydeden Jesus, “Evet bugünkü beraberlik sonrası bizim için işler biraz karmaşık oldu. Matematiksel olarak hala şampiyonluk şansımız var. Benim için önemli olan bu. Benim için geçmişte hangi maçları kazandığımızın, hangi maçları kaybettiğimizin önemi yok. Benim için önemli olan yarışta olmak.” diye konuştu.

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam