reklam
reklam

Meryem Beyza ER’e Adile Naşit Benzetmesi « Digital Mecra

26 Nisan 2024 - 03:11

Meryem Beyza ER’e Adile Naşit Benzetmesi

Son Güncelleme :

25 Ağustos 2022 - 14:51

190 views
reklam
Meryem Beyza ER’e Adile Naşit Benzetmesi
reklam

Son zamanlarda yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği filmler ile sinema sektörü ve izleyicilerinin dikkatlerini üzerine toplayan Meryem Beyza ER, şimdilerde sinemaseverlerin gözünde bambaşka bir yerde…

Zevcat filminin çekimlerini bitiren Amerika ve Türkiye’de gala hazırlıklarına başlayan ödüllü yönetmenin bir önceki filmi Rüzgargülü’nden dolayı ismi Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Adile Naşit ile anılmaya başlandı.

İZLEYİCİ RÜZGARGÜLÜ’NÜ ÇOK SEVDİ…

Rüzgargülü filminde eski Yeşilçam sıcaklığını bulan izleyici filmi ve oyuncuları çok sevdi. Özlediğimiz aile sıcaklığı ve samimiyetini filmde çok iyi işleyen Meryem Beyza ER’e izleyiciler sosyal medyada Yeşilçam’ın eski bir afişi ile sevgi gösterisinde bulundu. Afişte Yeşilçam oyuncularını elinde zil ile toparlayıp her şeyleri ile ilgilenen Adile Naşit yerine Meryem Beyza ER’i koyan ve Rüzgargülü oyuncularını da Yeşilçam oyuncuları ile eşleştiren sosyal medya kullanıcıları filmin dizi olarak devam etmesini istiyor.

Filmin vizyon sürecinde de sık sık gelen yorumlarda Yeşilçam ile ilişkilendirilmesinden gayet memnun olan Meryem Beyza ER “Eğer Türk Sinemasına emek vermiş üstadlarımızı bir nebze hatırlatabildiysek o sıcaklığı sizlere sağlayabildiysek ne mutlu bize” dedi. Kum Film ise sosyal medya kulanıcılarının paylaştıkları afiş ile birlikte bir story hazırlayarak izleyicilere teşekkür etti.

İŞTE DİKKAT ÇEKEN O AFİŞ…

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam