reklam
reklam

MSM Yapım’da vizyon heyecanı… Bana Beni Anlat izleyici ile buluşuyor! « Digital Mecra

27 Nisan 2024 - 09:05

MSM Yapım’da vizyon heyecanı… Bana Beni Anlat izleyici ile buluşuyor!

MSM Yapım’ın çekimleri Fethiye’de bitirdiği 95 Dakikalık “Bana Beni Anlat” isimli Romantik Komedi filminin vizyondan önceki son hazırlıkları tamamlandı.

Son Güncelleme :

22 Ekim 2023 - 17:16

129 views
reklam
MSM Yapım’da vizyon heyecanı… Bana Beni Anlat izleyici ile buluşuyor!
reklam

MSM Yapım‘ın çekimleri Fethiye’de bitirdiği 95 Dakikalık “Bana Beni Anlat” isimli Romantik Komedi filminin vizyondan önceki son hazırlıkları tamamlandı.

Vizyon tarihi için gün sayan MSM Yapım imzalı filmin özeti ise “Teşhisi henüz koyulmamış bir rahatsızlıkla mücadele eden Çınar, okuduğu kitaplardaki kahramanlar ve izlediği filmlerdeki karakterlerden etkilenerek her gün farklı bir kişiliğe bürünerek uyanmaktadır.

Küçük yaşlarda geçirdiği trafik kazasında ailesini kaybeden Çınar, amcası Reha ile birlikte yaşarken kendisine bakıcı olarak tutulan Öykü’nün hayatına girmesi ile eğlenceli ve unutulmaz bir kamp macerasına katılacaktır. Öykü, Çınar’ın hayatındaki bu günlük değişimlere dur diyebileceğini düşünürken Çınar’ın bir baltaya sap olamamış arkadaşı Onur’un da gruba katılımı ile işler daha da çıkmaz bir hal almaya başlar.” şeklinde.

MSM Yapım olarak  Mehmet Ali Şan‘ın yapımcılığını üstlendiği Bana Beni Anlat‘ın yönetmenlik koltuğuna aynı zamanda filmin senaryosunu da yazan Fuat Yılmaz oturdu.

Cem Belevi ve Hande Arısoy‘un başrollerini üstlendiği filme usta oyuncular Eren Pekgöz, Kahraman Sivri, Cemal Hünal, Serkan Kuru, Gülhinal Demir,  Açelya Elmas, Rukiye Bektaş, Dilan Dimil eşlik etti.

Fethiye’de çekilen 95 dakikalık Romantik Komedi türündeki filmimiz vizyon hazırlığında…

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam